VORIGE TONEELSTUKKEN

2022 Geen sex bij Peter Deckx

Auteur: Anthony Marriott & Alistair Foot Regie: Nele Jacob

Een filiaalhouder van de bank, Peter Deckx, woont samen met zijn vrouw Francine in het appartement boven de bank. Wanneer Francine wat wil bijverdienen, schrijft ze zich in op een advertentie van de Scandinavian Import Company. Maar niets is wat het lijkt en al snel loopt alles in het honderd. Terwijl ze gestoord worden door de bankmedewerkers, de moeder van Peter en een kassier, loopt het al helemaal mis als er ook nog onverwacht bezoek komt.

2020 Het zit in de familie

Auteur: Ray Cooney   Regie: Nele Jacob

Terwijl dokter De Vogelare in de dokterskamer een speech voorbereidt voor een bijeenkomst van collega-neurologen, verschijnt een oude vriendin, Jenny.  Ze vertelt hem dat hun vroegere verhouding resulteerde in een zoon, Leslie.  Die wil per se zijn vader ontmoeten en zit te wachten op de receptie van het ziekenhuis. De vrouw van dokter De Vogelare is omwille van de speech eveneens in het ziekenhuis aanwezig en mag het bestaan van Leslie niet te weten komen. Daarom zal dokter De Simpelare, een collega van dokter De Vogelare, het ‘vaderschap’ op zich moeten nemen. Als Leslie dan ook nog blij is met dokter De Simpelare als vader, is dit het begin van een hectische middag in het ziekenhuis.

2019 Alles uit… Behalve het licht!

Auteur: Ray Cooney   Regie: Nele Jacob

Het stuk speelt zich af in de exclusieve bontzaak “Bont, Bont en Van Geyt”. Mr. Van Geyt heeft alle moeite van de wereld om de liefdeswandel van zijn partner bij te houden. Alles gaat goed tot de vrouw van Mr. Bont de plannen in de war stuurt. Van dan af volgen de gebeurtenissen, waarvan die arme Arnold Van Geyt steeds de dupe blijkt te zijn, in een razend tempo. Achterdochtige echtgenotes, verkleedpartijen en schaars geklede dames zijn enkele ingrediënten van deze dolle klucht.

2018 Op gouden vleugels

Auteur: Peter Yeldham   Regie: Renaat Moeyersoon 

In “Op Gouden vleugels” drijven Samantha en Elisabeth, twee charmante dametjes, hun ietwat bizarre handeltje. Ze reizen een aantal steden af om daar rijke mannen flink wat geld afhandig te maken. Ze worden bijgestaan door de gentleman-boef Charley. Echter, ze houden niet alleen hun rijke slachtoffers voor de gek, maar ook elkaar en aan hun liegen en listigheid beleven zij veel plezier. Charley verdeelt ook nog zijn gunsten tussen de beide dames. Kortom, een serie dolkomische verwikkelingen met als klap op de vuurpijl de transformatie van Charley in een robot die zeer in de smaak valt bij de japanse heer Mitsuhatsu, maar Liz en Sam verkopen Charley niet!.

2017 Ambras op de matras

Auteur: Eddy Van Ginckel    Regie: Stijn De Wolf

Het verhaal speelt zich af in café “De Grijze Wolk” waar cafébaas Flor zijn vaste stamgast Pol wil buitenwerken. De twee serveuses hebben er hun handen mee vol. Plots valt de vrouw van Pol binnen die zijn hele hebben en houden het café binnengooit tot zelfs een matras toe. En dat zorgt voor de nodige ambiance en misverstanden.

2016 Het geluid van zwetende Chinezen

Auteur: Bart Spaey   Regie: Karin De Lil

De Filosoof van Haaghem neemt jullie mee op een lange tocht naar verre afgelegen bossen, vol verborgen dramatische taferelen, vol verassende wendingen vooral, waar personages steeds opnieuw op zoek gaan naar hun eigen  persoonlijkheid en waar men telkens weer de juiste oplossingen moet vinden.

2015 De lingerie van mijnheer Henri

Auteur: Bart VErdonck    Regie: Erik De Vis

2014 Beroeps afdeling metaal

Auteur: Erik De Vis   Regie: Erik De Vis